Koronavírus megelőzés

Cégünk bevezette az online temetkezési szolgáltatás igénybevételének lehetőségét!

 

Mivel a Szomorúfűz Temetkezés vezetősége elkötelezett munkavállalói, szerződött partnerei és leginkább meglévő és leendőbeli Ügyfelei egészségének megóvása érdekében illetve a koronavírus járvány Magyarországon belüli rohamos elterjedésének megakadályozása miatt temetkezési irodáinkban bevezetésre került a  

 

TELJESEN FIZIKAI KONTAKTUS MENTES TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

 

igénybevételének és megrendelésének lehetősége.

Temetés felvételezési szolgáltatásunk során biztosítjuk, hogy Önnek nem szükséges befáradnia sem a kórházba, sem pedig hivatalokba illetve semmilyen olyan intézménybe ahol nagy valószínűség szerint megfertőződhetne a koronavírussal.

Amennyiben ezt a biztonságos módját kívánja választani bármilyen típusú temetkezési szolgáltatás igénybevételének, úgy az alábbi telefonszámok bármelyikén részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatással szolgálnak kollégáink az ügyintézési folyamat lebonyolítását illetően.

Hívja munkatársainkat az alábbi telefonszámok bármelyikén:

+36 30 847 1915   vagy   +36 1 720 2710

Mivel ezen szolgáltatási módozat igénybevétele az elkövetkező időkben jelentősen emelkedni fog, elképzelhető, hogy munkatársaink nem tudják felvenni azonnal a telefont. Amennyiben engedélyezi telefonjának hívószám kijelzését a híváskor, úgy a lehető legrövidebb időn belül visszahívjuk Önt, hogy segítségére lehessünk.

Kattintson az alábbi szövegre:

--> Online temetkezési ügyintézés menete <--

  

Reméljük, hogy Önnek is fontos egészségének védelme és igénybe veszi online temetkezési szolgáltatásainkat!


--> TANÁCSOK SZAKÉRTŐTŐL - VIDEÓ <--