Koporsós temetés

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk a társaságunkat megkereső gyászoló hozzátartozók rendelkezésére. Szolgáltatási területünk főként a budapesti temetőkre terjed ki, de vállaljuk az elhunyt vidéki temetőbe történő szállítását, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. Ebben az esetben is megvásárolhatja nálunk a koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket.

Budapesten az Ön igényeihez igazodva tudunk temetési időpontot foglalni a kiválasztott temetőben, illetve meglévő sírhely esetén egyeztetjük a temetővel a sírhely megváltási idejét és állapotát is.

Koporsós temetési díj: 139.900 Ft-tól + temetői díjak

Az ár tartalmazza a 27 %-os ÁFA-t!

Árgarancia szolgáltatásunk megismeréséhez kattintson IDE vagy a jobb oldali képre és máris nyugodt lehet, hogy az egyik legjobb helyen érdeklődik a temetési szolgáltatással kapcsolatban!

Koporsó választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abból minden megbízónk tudjon választani az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Megtalálható a kegyeleti termékek széles választéka az egyszerű és egyben kedvező árfekvésű, úgy nevezett laminált koporsótól a még megfizethető árú, tiszta fából készült hatszögletű koporsókon keresztül, a luxus kívánalmaknak is megfelelő exkluzív megjelenésű és -anyagokat alkalmazó szarkofágokig.

Fontosnak tarjuk elmondani, hogy a koporsós temetési szertartások megszervezésekor figyelemmel kell lennünk néhány fontos körülményre is, melyek megfelelő színvonalú kivitelezése alap feltétele egy szép temetésnek.

Mivel ennél a szertartási formánál a temetőben a meglévő sírhely fölül elbontásra kerül az esetlegesen meglévő sírkő (ez új sírhely igénybevétele esetén még nincs), ezért gondoskodnunk kell a sír ideiglenes megjelöléséről. Ezt az elhunyt vallása szerint, sírjelző kereszttel vagy fejfával tehetjük meg. Természetesen ezen sírjelzőkre felkerül az elhunyt neve, születési és halálozási éve. Továbbá a koporsó oldalára, vagy a lábrészre felírjuk az elhunyt nevét és leélt éveinek számát, ez a koporsófelirat. A koporsó tetejére a felekezeti hovatartozás szerinti vallási jelképet, vagy egy ízlésesen megköttetett, virágból készült koporsódíszt helyezhetünk. Szükség esetén alkalmazhatunk úgynevezett rögfogót, ami a behantoláskor a koporsóra hulló föld dobogását csillapítja. 

A temetőben történik az elhunyt felravatalozása, melyet végezhetünk nyitott vagy zárt koporsóval. Nyitott koporsós ravatalnál van jelentősége a szemfedőnek, mivel ezzel a textil lepellel takarjuk le az elhunytat a koporsóban. Így csak azok a hozzátartozók, barátok, ismerősök tudják megtekinteni az elhunytat, akik az Ő koporsójához lépve felemelik a szemfedőt. 

Az elhunyt koporsóját a ravatalozóban megtartott búcsúszertartás után halottaskocsiba helyezik és örök nyughelyére, a sírhelyhez kíséri a szertartást végző pap vagy polgári búcsúztató személy, valamint a gyászoló család tagjai. Itt történik meg a koporsó leengedése a sírba, s végül az utolsó búcsúzás, melyet jelképesen egy marék föld koporsóra szórásával, vagy egy-egy szál virág koporsóba ejtésével végeznek el a közeli családtagok. Ezután a temetői személyzet megkezdi a behantolást. A sírhelyet a behantolást végző sírásók megjelölik a sírjelzővel és a sírra elhelyezik a hozzátartozók által hozott koszorúkat. Általában, a szertartás lezárásaként, itt nyilvánítanak részvétet a családnak a temetésen megjelent hozzátartozók és ismerősök. 

Az Ön igényeinek megfelelő exkluzív koporsókat tudunk biztosítani raktárról azonnal, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!

Koporsó bemutatóterem, exkluzív koporsók raktárról.

Munkatársaink az alábbi elérhetőségeken állnak az Ön rendelkezésére:

Budapesten, a VI. kerület frekventált részén, közel az Oktogonhoz, az Izabella és Aradi utca sarkától 50 méterre a Podmaniczky utca irányában találja meg irodánkat.

Pontos címünk: 1064 Budapest, Izabella utca 65.

Telefon:            +36 1 720 2710
Mobil:               +36 30 847 1915 (6:00 – 22:00 óra között)
Email:               budapest@temetkezes.hu

 

Az iroda megközelíthetősége térképpel >>> IDE <<< kattintva tekinthető meg.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével költségmentesen, egyszerűen és gyorsan tud árajánlatot kérni az Ön által kívánt temetési szertartásra:

 

Koporsós temetési árajánlat

Az alábbi kérdések megválaszolásával pontos költségrészletezést küldünk Önnek, a szertartásra vonatkozóan.

Hol kívánja végső nyugalomra helyezni az elhunytat? *:


Temető megnevezése:
Rendelkezik-e már sírhellyel?:

Meglévő sírhely esetén van-e sírkő a sírhelyen?:


Hol fekszik az elhunyt? *:
Kórház vagy temető megnevezése *:
Megjegyzés:
Milyen formában kéri az árajánlatot?:


Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!