Hajós Emlékezés Napja 2013.

2013.10.12.

2013. november 1-én kifut a Dunára egy hajó, melyen olyan hozzátartozók lesznek jelen, kiknek szeretett halottjának hamvai hajós temetési szertartással lettek végső nyugalomra helyezve a Duna habjaiban.

A víz örök.

Mint ahogyan elhalálozott szeretteink emlékei is.

A Panoráma Deck Hajózási Vállalat és a budapesti Szomorúfűz Temetkezés közös szervezésében megrendezésre kerülő 2013. évi Hajós Emlékezés Napja elnevezésű rendezvény arra hivatott, hogy segítse az emlékezés perceit, óráit azoknak a családoknak, akiknek szeretett halottjainak hamvait hajós temetési szertartás mellett helyezték örök nyugalomra a Duna habjaiba.

Az esemény 2013. november 1-én 15:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Dráva utcai kikötőből induló hajó fedélzetén.

A Hajós Emlékezés Napja szervezői arra kérik a rendezvényen résztvevőket, hogy mindenki hozzon magával virágot, melyet a hajó kifutása után, a múltbéli temetési hely fölé érve a megemlékező szertartás részeként a Dunába dobva díszítik fel felejthetetlen halottaik méltó nyughelyét.

A megemlékezésre a férőhelyek száma korlátozott, ezért a szervezők mindenkinek – aki részt kíván venni biztosan a szertartáson – javasolják a Hajós Emlékezés Napja rendezvényre történő regisztrációt, melyet kevesebb, mint egy perc alatt megtehet. Így tudják a tisztelt érdeklődők biztosítani saját illetve családjuk hozzátartozói helyét a hajón.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!