Ravatalozó terem

Az elhunyt hamvasztás utáni búcsúztatásaként megrendezésre kerülő szertartás helyszínének kiválasztásában tudunk Önnek segíteni.

Ravatalozóinkban megtalálja azt, amit napjainkban a budapesti temetőkben hiába is keres: méltó, elegáns környezetet. Mindezt egy színvonalasan berendezett és teljes egészében légkondicionált helyiségben biztosítjuk Önnek, ahol nyáron nincs hőség, télen nem szükséges fagyoskodnia a szertartáson megjelenteknek.
 
Alapszolgáltatásként 60 perc áll Megrendelőink rendelkezésére a szertartás lebonyolítására. Ebben az intervallumban van a megközelítőleg 30 perces várakozási idő is illetve a búcsúbeszédre és részvétnyilvánításra is ugyan ennyi idő számítható. A szertartás időpontját megelőzően 15 perccel előbb az elhunyt urnáját elhelyezzük a ravatalozó teremben, így biztosított a szertartásra érkezők fogadása és a nyugodt várakozás, emlékezés a búcsúszertartás megkezdéséig.
 
A ravatalozási búcsúszertartás után halotti tor megrendezésére is lehetőség nyílik, melynek pontos körülményeiről munkatársainktól kaphat felvilágosítást.


Ravatalozó terem díja:
35.000 Ft-tól

Az árak tartalmazzák a 27 %-os ÁFA-t!


Árgarancia szolgáltatásunk megismeréséhez kattintson IDE vagy a fenti képre és máris nyugodt lehet, hogy az egyik legjobb helyen érdeklődik a temetési szolgáltatással kapcsolatban!

A fenti árak a három szolgáltatás egy időben történő megrendelésekor és egyszerre történő igénybevételekor érvényesek!

 

Ravatal terem díszítése:

1 db urnatartó állvány
4 db óriás templomi gyertya, tartóban
4 db üveg váza szálas virágoknak
2 db álló selemvirág dísz kaspóban
1 db fekvő selyemvirágdísz
1 db selyemvirág urnagirland
1 db mikrofon és hangosító eszközök

teljes zenei aláfestés a várakozás és a búcsúztatás során

Igény szerint:
fotó állvány 90 cm-es selyemvirág görög koszorúval
fotó slideshow, vagy videó vetítéshez Projektor

Ravatalozó termek galériájának megtekintéséhez kattintson ide!

 

Ravatalozási időpontok

A legalkalmasabb időpontok a szertartás megrendezésére a délutáni órák lehetnek, mivel az esetlegesen vidékről érkező hozzátartozók is kényelmesen és pontosan, időben meg tudnak érkezni a helyszínre. Természetesen az Ön igényeit felmérve és ahhoz a legteljesebb mértékben igazodva fogjuk megrendezni az elhunyt búcsúztatási szertartását.

Szombaton is vállaljuk a ravatali szertartások lebonyolítását!

 

Polgári búcsúztatás

Egy ravatali szertartás elképzelhetetlen búcsúbeszéd nélkül. Általában egy, a család által kiválasztott vers nyitja meg a búcsúzás nehéz perceit. Ezután következik az elhunyt életét röviden bemutató beszéd, amiben megtaláljuk hangsúlyosan kiemelve azokat a momentumokat amik jellemezték a szeretett családtag munkásságát, családjához, ismerőseihez és barátaihoz fűződő kapcsolatát. A szónok névvel vagy név nélkül felemlíti azokat a személyeket akik elkísérték az elhunytat utolsó útjára és fájó szívvel vesznek tőle búcsút. Ezután - mint a szertartás lezárásaként - a szónok odalép a gyászoló családtagokhoz és részvétet nyilvánít.

 

Egyházi búcsúztatás

Amennyiben Ön valamely egyház szertartása szerint kíván végső búcsút venni az elhunyttól, úgy lehetőséget biztosítunk arra is, hogy így történjen meg a ravatalozás. Igény esetén tudunk segíteni katolikus vagy református vallás szerinti pap közreműködésében is.

 

Tájékozódjon munkatársainktól a szolgáltatás igénybevételi lehetőségeiről az alábbi elérhetőségeken:

Budapesten, a VI. kerület frekventált részén, közel az Oktogonhoz, az Izabella és Aradi utca sarkától 50 méterre a Podmaniczky utca irányában találja meg irodánkat.

Pontos címünk: 1064 Budapest, Izabella utca 65.

Telefon:            +36 1 720 2710

Mobil:               +36 30 847 1915 (6:00 – 22:00 óra között)

Email:               budapest@temetkezes.hu

Az iroda megközelíthetősége térképpel >>> IDE <<< kattintva tekinthető meg.

Ravatalozó terem és búcsúszertartás

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet ezáltal pontos, személyre szabott szertartási árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Megtörtént-e már a hamvasztás? *:


Hol történt a haláleset?:
Melyik településen történt a haláleset?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Melyik településen fekszik az elhunyt?:
Mely szolgáltatásokat igényli?:
Mely dátumra tervezi a szertartást?:
Megjegyzés, kérdés:
Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!