Facebook oldal egy temetkezésnek?

2013.10.04.

Igen! Miért is ne? Úgy gondoljuk, hogy a mai világban igen nagy szerepe van az információáramlásnak, így cégünk is lépést tartva megjelenik a Facebookon is.


Facebook. Hihetetlen. Ez a szó jut eszünkbe, amikor végig gondoljuk mi is történt az orrunk előtt.  2004. február 4-én amikor elindult ez a rendkívüli közösségi oldal még senki nem gondolhatta, hogy pontosan nyolc évvel és kilenc hónappal később eléri az 1.000.000.000 azaz egymilliárd felhasználós álomhatárt.

Ehhez a fantasztikus közösséghez csatlakozott a Szomorúfűz Temetkezés nem olyan régen. Bár cégünk temetkezési szolgáltatással foglalkozik, ami nem tartozik a felkapott és jól Like-olható témák közé mégis bízunk benne, hogy színvonalas bejegyzésekkel színesíthetjük az egyébként is változatos Facebook világát. Ismertethetjük például, hogy a hamvasztási szolgáltatás hogyan zajlik, egy koporsós temetés milyen elengedhetetlen részletekkel lesz tökéletes, milyen urna vagy koporsó a jó választás. No persze ezek a dolgok – szerencsére és általában – nem tartoznak a mindennapjainkhoz, de ha adott esetben bekövetkezik a tragédia, jól jöhet egy szakértő cég gyors segítsége. A Facebook segítségét szeretnénk használni arra, hogy minél több emberhez el tudjuk juttatni cégünk létezésének hírét, így próbálva meg segíteni a bajban.

Az alábbi linkre kattintva tudja megnézni és esetleg Like-olni a Szomorúfűz Temetkezés Facebook oldalát: Szomorúfűz Temetkezés Facebook oldala

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!