Tisztelt Temettető!

Néhány fontos dologra hívnánk fel figyelmét, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg a hamvasztás, temetés megrendelése előtt!

A kórházakban nem intéznek sem hamvasztást, sem temetést, Önnek tehát egy temetkezési szolgáltatót kell megbíznia ezzel a munkával.

Az Ön döntése, hogy melyiket választja, de tudnia kell, hogy egészségügyi intézmény dolgozója (patológiai ügyintéző, boncmester) a törvény szerint nem ajánlhat Önnek temetkezési szolgáltatót. Előfordulhat azonban, hogy mégis ezt teszi, ez esetben Önnek kell józanul mérlegelnie a következőket:

 1. Mi lehet az oka, hogy egy bizonyos (általában közeli) temetkezési irodát ajánlanak a kórházban annak ellenére, hogy ez törvénybe ütközik?

 2. Mi lehet az oka annak, hogy a többi temetkezésről viszont hátborzongató, riasztó dolgokat állítanak? Mint például, hogy a többi temetkezés:

  - csak hetekkel későbbi időpontban fogja elintézni a hamvasztást 
  - plusz díjakat, rejtett költségeket számítanak fel utólag
  - naponta több ezer forintos hűtési díjat számítanak fel a hamvasztásig
  - legutóbb is a kórházban hagyták a halottat
  - nem is annak az elhunytnak a havait hozzák vissza, akit elvittek 
  - stb.

 3. Nem állhat-e a háttérben az, hogy esetleg "valamilyen" ellenszolgáltatást kapnak ezek a kórházi alkalmazottak az ajánlásért?

 4. Ha ez a háttere, vajon ki fizeti meg ennek a díját? A válasz sajnos egyszerű: az ajánlott temetkezési iroda áraiba van beépítve ez is, tehát ÖN fizet ki egy jóval magasabb összeget a szükségesnél.

 

Tudnia kell azt is, hogy a hatósági előírásoknak megfelelően eljáró, korrekt temetkezési irodák (amilyen a mi cégünk is):

 • árai fixek és publikusak, nem tartalmaznak rejtett költségeket
 • van honlapjuk, áraik nyilvánosak és a honlapon is elérhetőek
 • a szakmai előírásoknak megfelelően, a kegyeleti szempontok maximális figyelembe vételével járnak el.

 

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy:

 • Önnek nem lesz semmiféle extra kiadása azon kívül, mint ami a díjszabásunkban és a honlapunkon publikusan szerepel, illetve amit előzetes árajánlatként adunk Önnek a konkrét temetésre, hamvasztásra vonatkozóan akár szóban, akár írásban.
 • Árainkba nincsenek rejtett költségek beépítve
 • Sőt! Árgaranciát vállalunk, így Budapesten a legolcsóbban nálunk rendelheti meg a hamvasztást, temetést.
 • Arra törekszünk a munkafolyamatok megszervezése során, hogy minimalizáljuk az Ön kiadásait. (pl. A lehető leggyorsabban elszállítjuk az elhunytat hamvasztásra, hogy Ön ne fizessen több hűtési díjat a kórházban és MÁSHOL SEM!).
 • A lehető legrövidebb időn belül megtörténik a hamvasztás. (Akár 24 órán belül!) 
 • A gyászoló családot a nekik kijáró tisztelettel kezeljük.
 • Alvállalkozóink (pl. krematórium, temetők) évek óta működő, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező cégek, így a szakmai háttér is biztosított valamennyi munkafolyamat esetében. 

A döntés az Ön kezében van...

Ön dönti el, kire bízza hozzátartozója temetését, hamvasztását és hogy akar-e extra, szükségtelen költségeket megfinanszírozni, ráadásul úgy, hogy egy ismeretlen kórházi dolgozó "jó tanácsait" követi.

Illetve azt gondolja végig, hogy miért kérdezi meg egy egészségügyi dolgozó (boncmester vagy adminisztrátor) Öntől, hogy hol intézi a temetést? Ön szerint mi köze van hozzá? Miért fontos az az ő számára? Miért olyan "jóságos" Önnel, hogy lebeszélje a mi cégünkről és egy olyan másik temetkezési céget javasoljon helyettünk, melynek még egy honlapja sincs?

Szerintünk már Ön is tudja a választ!

Kérje ajánlatunkat most, akár telefonon is, visszahívjuk Önt!